НОВИНИ

Мінсоцполітики планує відв’язати частину виплат від прожиткового мінімуму

В Мінсоцполітики мають намір відв’язати частину виплат від прожиткового мінімуму та залишити тільки те, на що живе людина. Так сподіваються підвищити прожитковий мінімум та зробити його реальним.

Президент підписав Закон щодо посилення відповідальності за порушення ПДР

Володимир Зеленський підписав Закон № 1231-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за окремі правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху», який Верховна Рада ухвалила 16 лютого 2021 року.

Про це повідомило офіційне інтернет-представництво Президента.

Найближчим часом Кабмін може оголосити черговий локдаун: заступниця Голови ВР

Заступниця Голови Верховної Ради України Олена Кондратюк вимагає терміново провести спільне засідання Парламенту та Уряду, а також окреме засідання Ради Національної безпеки та оборони з питань протидії третій хвилі пандемії коронавірусу. Про це повідомила прес-служба ВР.

Захист права власності та державна реєстрація прав на нерухомість: практика Верховного Суду

<p align="justify" style="text-align: justify;"><strong><em>Касаційний господарський суд у складі Верховного Суду висвітлив&nbsp;актуальну практику щодо захисту права власності та державної реєстрації речових прав на нерухоме майно.</em></strong></p>
<p align="justify" style="text-align: justify;"><strong><em>Нотаріальна палата для врахування в роботі нотаріусів&nbsp;<a target="_blank" href="https://npu.ua/news/vs-property/" rel="nofollow">надала для ознайомлення</a>&nbsp;основні висновки Верховного Суду.</em></strong></p>
<p style="text-align: justify;"></p>

Україна приєдналась до Глобального партнерства з біоенергетики

Українська платформа Global 100% Renewable Energy Ukraine була прийнята в якості спостерігача до Глобального партнерства з біоенергетики (GBEP), стратегічним партнером якого є Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (FAO).