НОВИНИ

Роботодавець вимагає від працівника результат ПЛР-тесту: чи законно це?

Чи правомірні такі вимоги роботодавців? На це питання відповілафахівчиня Нікопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяна Половинцева.

Чи законно вимагати у працівника здати ПЛР-тест

Переваги самостійного коригування ціни контрольованих операцій і сум податкових зобов’язань

Тенденції адміністрування трансфертного ціноутворення свідчать про бажання держави стимулювати платників податків до самоконтролю та формування  належного рівня податкової дисципліни у цій сфері

Допомогу в розмірі 8 тис. грн отримає бізнес шести категорій КВЕД: Мінцифри

Більше 1 млн українців, які зупинили роботу на час карантину, отримають фінансову допомогу на порталі https://diia.gov.ua та у застосунку "Дія". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомивМіністер цифрової трансформації Михайло Федоров.

Маск обіцяє побудувати поблизу Берліна найбільшу в світі фабрику батарей для електромобілів

Американський бізнесмен-новатор Ілон Маск збирається налагодити на заводі Tesla під Берліном наймасштабніше в світі виробництво акумуляторних батарей для електромобілів. Про це підприємець заявив у вівторок, 24 листопада, виступаючи по відеозв’язку на Європейській конференції виробників батарей (European Conference on Batteries).

В Україні розпочато роботу над національною системою реєстрів і кадастрів нерухомості

Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов взяв участь в урядовій нараді з питань системи реєстрів і кадастрів нерухомості, адресного реєстру та реєстру споруд, повідомляє прес-служба Мінрегіону