НОВИНИ

У Tesla розмірковують про випуск компактного електрокара для європейського ринку

Американський виробник електромобілів Tesla планує розширюватися в Європі, вийшовши на сегмент масового ринку з компактним автомобілем.

Про це заявив у вівторок засновник Tesla Маск, передає Reuters.

В Україні продовжили експеримент з впровадження єдиної е-системи в будівнтцтві

Кабінет міністрів України вніс зміни до постанови № 559, якою продовжив термін реалізації експериментального проекту з впровадження першої черги Єдиної державної електронної системи в сфері будівництва до 31 березня 2021 року.

Україна не належить до країн, яким G20 заморожує борги - Мінфін

Україна не належить до країн з низьким доходом за класифікацією Світового банку, щодо яких країни “Великої двадцятки” ініціювали заморожування боргів до червня 2021 року.

Про це повідомили в Міністерстві фінансів.

Податківці нагадали, що за цивільно-правовими договорами також сплачується ЄСВ

Роботодавці зобов'язані сплачувати єдиний внесок при кожній виплаті фізособі суми винагороди за виконану роботу (надані послуги) за цивільно-правовими договорами одночасно з такими виплатами.

 

В Україні пропонують запровадити автоматичне коригування тарифів на теплову енергію та комунальні послуги

В умовах проходження опалювального сезону найбільш актуальними питаннями, які потребують урегулювання, є щомісячне зростання вартості природного газу для підприємств теплопостачання та тарифної політики у сфері теплопостачання.

5 пропозицій щодо підтримки громадян та бізнесу під час карантину

Президент Володимир Зеленський розповів, що найближчим часом до Верховної Ради буде подано законопроекти щодо заходів для економічної підтримки громадян та бізнесу у зв'язку з карантинними обмеженнями. Відповідне повідомлення з'явилось на сайті Президента.

Капітальні інвестиції в економіку України обвалилися на третину

Капітальні інвестиції в економіку України за січень-вересень 2020 року склали 268 млрд грн. Це на 35,4% менше порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Про це повідомляє Державна служба статистики України.