НОВИНИ

Бізнес закликає Раду активніше стимулювати екомодернізацію

Комітет з питань промислової екології та сталого розвитку при Європейській Бізнес Асоціації закликає Верховну Раду підтримати чотири ініціативи у сфері кліматичної політики, які стосуються стимулювання екологічної модернізації.

Попри коронавірус: Tesla несподівано збільшила виробництво електрокарів

Попри коронавірус і півторамісячний простій головного заводу у Фрімонті, Tesla вражаюче наростила поставки.

За тримісячний період з квітня по червень автомобільна компанія Ілона Маска випустила сумарно 82 272 автомобілі і доставила покупцям близько 90 650 машин, що значно вище очікувань аналітиків – на Уолл-стріт оцінювали поставки на рівні 72 тисяч штук.

Авторинок України повністю відновився: ТОП-5 найпопулярніших марок червня

У червні ринок нових легкових автомобілів повністю відновився від наслідків карантину і пандемії, і навіть відновив зростання продажів у порівнянні з 2019 роком на 4,7%. Більше того, червень став рекордним місяцем за обсягом продажів в 2020 році – було реалізовано 7 138 нових легкових автомобілів.

Про це повідомляє портал AUTO-Consulting.

З 6 липня по 4 вересня держреєстратори мають підключитися до засобу додаткової ідентифікації

З метою ефективного захисту майнових прав громадян і суб'єктів господарювання Мін'юст прийняв рішення про обов'язкове підключення державних реєстраторів і нотаріусів до засобу додаткової ідентифікації користувача при виконанні реєстраційних дій в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно. Такий крок має повністю унеможливити будь-які несанкціоновані втручання в роботу цього реєстру.

В Україні діє новий Митний тариф

3-го липня з 00 год. набув чинності новий Закон № 674-IX «Про Митний тариф України», офіційно опублікований у «Голосі України» 2 липня.

Про це повідомила Державна митна служба на офіційному сайті, роз'яснивши особливості нового Митного тарифу України.