НОВИНИ

В Кабінеті міністрів відзвітували про нові податки в Україні

В Україні скоротилася кількість податків і зборів, а також спростилося їх адміністрування. Про це йдеться у звіті уряду про виконану роботу за 2015 рік, опублікованому на офіційному сайті КМУ вчора 1-го лютого.

Основні ризики для української економіки у 2016 році озвучили на засіданні Ради фінансової стабільності

Зовнішнє середовище стало значно менш сприятливим для економіки та фінансової системи України протягом останніх місяців. Це пов’язано як і з тривалим та стрімким зниженням цін на ключові українські експортні товари, так і з новими обмеженнями в торгівлі з Російською Федерацією та на транзит через її територію до третіх країн.

За один місяць Україна використала річну квоту на поставку м'яса птиці до ЄС

Станом на 1 лютого 2016 українські компанії вже використала всю квоту на поставку м'яса птиці в країни Європейського Союзу, що передбачена на 2016 рік. Про це йдеться я в звіті про виконання програми Кабінету міністрів, передає Zaxid.net.

За підсумками 2015 року ВВП України впав на 10,4% - МЕРТ

Відповідно до інформації Міністерства економічного розвитку та торгівлі України у 2015 році рівень ВВП знизився на 10,4%. Про це йдеться в поданому до Верховної Ради звіті про перебіг та результати виконання програми діяльності Кабінету Міністрів у 2015 році, передають Українські новини

Мінфін затвердив нові правила адміністрування ПДВ

У сьогоднішньому номері газети «Урядовий кур’єр» надруковано наказ Міністерства фінансів України №21 від 28 січня 2016 року «Про затвердження форм та Порядку заповнення і подання податкової звітності з податку на додану вартість».