НОВИНИ

Звернення бізнес-спільноти Закарпаття до Президента України, Кабінету міністрів та Верховної Ради (текст)

Головним результатом першого закарпатського Форуму ініціатив, який відбувся 21 січня, стало подання   звернення до керівництва держави щодо підтримки процесу економічних перетворень у Закарпатській області та внесення змін до законодавства.

Рівіс: "Неправильно дорікати владі за відсутність на Закарпатті нових інвесторів"

Про залучення інвестицій, бізнес-проекти, створення нових робочих місць, розвиток туризму, відновлення історичних замків та першочергові цілі у 2016 році,   - йшлося під час інтерв’ю з головою облради Михайлом Рівісом у програмі «Про головне» на ОДТРК «Тиса-1».

Верховна Рада прийняла законопроект, що регулює зміни в процедурі і порядку видачі паспортів

Верховна Рада України підтримала у першому читанні урядовий проект закону про внесення змін до деяких законів України щодо документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, на виконання зобов'язань України з лібералізації візового режиму з Європейським Союзом (№3224), про це повідомляє УНІАН.

Державне інвестиційне агентство США готове збільшити інвестиції в Україну

Державне інвестиційне агентство США OPIC, яке акумулює американський капітал для інвестицій у країни, що розвиваються, готове збільшити свій інвестиційний портфель в Україні в 2 рази - до 400 млн дол., повідомляє УНІАН.

Транспортна інфраструктура України перебуває в зношеному стані

В Україні зношені близько 80% автодоріг і 90% портової та залізничної інфраструктури, що само по собі є загрозою не тільки для країни в цілому, а й також для експортно орієнтованих галузей, сказав міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський під час міжнародної конференції «Україна у фокусі: стратегічна зустріч глобальних експортно-кредитних агентств і багатосторонніх фінансових інститутів», як повідомив УНІАН.

Державна система України саботує притягнення чиновників до відповідальності за корупцію

Про це свідчать показники нового дослідження Індексу сприйняття корупції (Corruption Perceptions Index) від Transparency International, оприлюднені на офіційному сайті організації, як повідомляє УНІАН.