НОВИНИ

З 1 січня на закарпатських митницях сертифікати «EUR.1» для експортерів видаватимуть безкоштовно

На Закарпатських митницях визначено 5 митних постів та відділів (секторів) митного оформлення, що є місцями видачі безкоштовних сертифікатів, які максимально наближені до потенційних експортерів/виробників. Про це повідомляє ресурс Uzhgorod.net.ua.

Економіка України зростатиме дуже повільно

Зростання валового внутрішнього продукту за підсумками 2016 року може скласти 1% за умови зростання виробництва на 3%, уповільненні інфляції до 19%. Про це повідомляє УНІАН, в консенсус-прогнозі за результатами опитування провідних українських аналітиків.

У Данії найсприятливіші умови для ведення бізнесу

Журнал Forbes опублікував рейтинг кращих країн світу для бізнесу, оцінивши 146 країн за 11 різними критеріями, серед яких право власності, податки, корупція, свобода особистості і торгівлі, бюрократизм, захист прав інвесторів та інші, передає Евромаг.

НБУ презентував оновлену банкноту номіналом 500 гривень

25 грудня 2015 року Національний банк України презентував оновлену банкноту номіналом 500 гривень зразка 2015 року з удосконаленою системою захисту. Ця банкнота продовжує оновлення номінального ряду банкнот попереднього зразка, йдеть в прес-релізі розміщеному на офіційному сайті НБУ.