НОВИНИ

Курс долара після свят не зміниться - експерт

Провідний експерт інформаційно-аналітичного центру Forex Club в Україні Андрій Шевчишин вважає, що в період свят Нацбанк не допустить сильніші відхилення курсу долару, більш ніж на 30-50 копійок, передає РИА Новости Украина.

Мінфін проситиме Раду змінити бюджет-2016, якщо він не влаштує МВФ

Міністерство фінансів не виключає, що запропонує Раді внести зміни до Державного бюджету на 2016 рік у разі, якщо параметри вже прийнятого документа не будуть узгоджені з основними параметрами програми співробітництва з ключовим кредитором країни – Міжнародним валютним фондом. Про це в ході прес-конференції сказала міністр фінансів України Наталія Яресько, передає УНІАН.

МЕРТ пропонує ввести продуктове ембарго проти Росії

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України пропонує встановити з 2 січня 2016 року ставки ввізного мита для товарів походженням з РФ, а також запровадити з 10 січня 2016 року заборону ввезення низки товарів, що походять з Росії. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Москаль: головний ворог Закарпаття — не політичні потрясіння, а фінансове та економічне положення в Україні

Геннадій Москаль визначив для себе головні напрямки діяльності в наступному році. Про це він розповів у інтерв’ю місцевим ЗМІ, передає прес-служба Закарпатської обласної державної адміністрації

Найбагатші люди світу втратили в 2015 році $ 19 млрд - Bloomberg

Статок 400 найбагатших людей планети в 2015 році скоротився в цілому на $ 19 млрд на тлі падіння цін на сировину, а також сигналів ослаблення економічного підйому в Китаї. Про це свідчить оновлений індекс мільярдерів, що розраховується Bloomberg, йдеться в матеріалі агентства, передає Корреспондент.net.