НОВИНИ

Українці частіше здійснюють оплати та купують в Інтернеті, менше та рідше знімають готівку - дослідження

Загальна кількість трансакцій за картками за перший квартал поточного року, порівняно з аналогічним періодом 2020 року зросла на 15,5%. Кількість карток збільшилася протягом року на 13%.

Куди звертатись, якщо виникають перепади напруги в електромережі

Стрибки напруги в електромережі можуть спричинити перебої у роботі техніки або навіть її поломку. Щоб не допустити аварійної ситуації, слід пам’ятати, до кого одразу звертатися, коли помітили різкі перепади напруги.

Тищенко відправляється в свою першу робочу поїздку на Закарпаття з сімейною іконою XIX століття

Нардеп від "Слуги народу", глава закарпатського осередку партії Микола Тищенко відвідає Закарпаття з першою робочою поїздкою в регіон.  В подарунок Тищенко везе сімейну ікону XIX століття.

Зеленський підписав закон, що поновлює виплату лікарняних

Президент Володимир Зеленський підписав Закон № 1380-ІХ «Про внесення зміни до статті 22 Закону України „Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування“ щодо соціального захисту у разі настання тимчасової непрацездатності», який передбачає поновлення права на матеріальну допомогу у випадку тимчасової непрацездатності.

Посол Корнійчук: ми працюємо над просуванням інтересів українського малого та середнього бізнесу в Ізраїлі

Пріоритетом економічної діяльності Посольства України в Ізраїлі є активізація міжрегіонального співробітництва та просування інтересів українського малого і середнього бізнесу.