НОВИНИ

УМОВИ РОЗМІЩЕННЯ ЄВРООБЛІГАЦІЙ СПРОЩЕНО

Національний банк удосконалив низку норм, що визначають проведення українськими компаніями платіжних операцій за власними борговими цінними паперами, розміщеними ними за кордоном для залучення зовнішнього фінансування (єврооблігаціями). Про це повідомляє прес-служба НБУ.

Доходи, отримані від надання власною с/г технікою послуг з обробітку землі, підлягають декларуванню

У Головному управлінні ДПС у Закарпатській області нагадують, що доходи, отримані у 2020 році, мають задекларувати, зокрема, громадяни – власники сільськогосподарської техніки, які здійснюють обробіток землі іншим фізичним особам (оранку, культивування, посів, комбайнування, та інше), і при цьому не зареєстровані як фізичні особи-підприємці (ФОП).

SKODA ПРЕДСТАВИЛА НОВІ KODIAQ 2022 РОКУ І KODIAQ GT

У Піднебесній компанія Skoda представила відразу дві новинки – Kodiaq 2022 і Kodiaq GT, які будуть випускатися для країни спільним підприємством SAIC Volkswagen. Новинки оцінили в 24 730 доларів і 29 600 доларів відповідно.

Бізнес вимагає рівних умов роботи під час карантину. Стартувала загальноукраїнська акція «Ми хочемо працювати!»

22 квітня 2021 року представники сфер економіки, що найбільше потерпають від локдаунів, створили оперативний штаб для захисту інтересів працюючих в умовах карантинних обмежень.

В "Слузі народу" пропонують підвищити прожитковий мінімум

Голова Комітету Верховної Ради з питань соцполітики Галина Третьякова (фракція «Слуга народу») пропонує прив’язати в Україні прожитковий мінімум спершу до 40% середньої зарплати по країні, тобто підвищити його.

Відбулось друге засідання Комітету екології та розвитку зеленої економіки ФРУ

27 квітня відбулось друге засідання Комітету екології та розвитку зеленої економіки Федерації роботодавців України, предметом обговорення якого став Другий Національно визначений внесок (НВВ-2) України до Паризької угоди.