ПОГЛЯД

10 мільйонів батарейок не будуть забруднювати українські грунти – хто займається експортом з України

Для покращення екологічної ситуації в Україні та зниження рівня забруднення довкілля, а також для захисту здоров’я населення компанії-виробники DURACELL, ритейлер АТБ-МАРКЕТ, дистриб’ютор SAVSERVICE та ліцензійний підрядник по роботі з відходами елементів живлення PROMO SERVICE реалізують ініціативу зі збору та переробки. відпрацьованих батарейок.

Наслідки війни для ринку праці в Україні: що чекає аграріїв

Із початком повномасштабної війни 5 млн українців втратили роботу, ще більше залишилися без засобів для існування. Через невиправдану російську агресію та дії її армії значна кількість підприємств, заводів та великих промислових об’єктів призупинили роботу або ж зовсім припинили своє існування.

Співпраця бізнесу та держави: перспективи для відбудови

Співпраця держави та бізнесу продемонструвала свою ефективність під час реалізації інфраструктурних споруд і будівель у світі. З руйнуванням великої кількості об’єктів через війну в Україні, саме таке партнерство розглядається як один зі способів залучення приватних інвестицій у відбудову. 

5 ПРАВИЛ СТІЙКОСТІ УКРАЇНСЬКОГО БІЗНЕСУ

Стресостійкість бізнесу стає світовим трендом, і українські підприємці в цьому плані безумовно можуть показати приклад всім іншим. Якщо у 2022 році основною метою компаній було вижити, то у 2023 вже йдеться не тільки про відновлення, а й навіть про розвиток. Згідно зі свіжим опитуванням Дія.Бізнес та Advanter Group, серед власників малого й середнього бізнесу, 8% підприємств вийшли на показники 2021 року, ще 9% — наростили обсяги, порівняно з довоєнним періодом. Загалом третина українських компаній очікує на зростання в поточному році.

Фонд держмайна розраховує на швидкий розпродаж, а не на розвиток стратегічних підприємств

Заяви про те, що Фонд державного майна України може стати не просто рієлтором держвласності, але й повноцінною корпорацією розвитку, яка збільшить капіталізацію країни не підтвердилися фактами з часом.